beats by dre cheap

Prouci sta znas.

Krene od toga da sanjam dan udaje. U snu se budim i pocinjem plakati jer se udajem, idem iz sobe u sobu i placem, ne mogu se sjetiti ko je mladozenja, za koga se, aman covjece, ja udajem, ko ce mene ozeniti?! Onda placem - nemam vjencanicu. Mama mi je pokazuje, placem jer vidim najruzniju vjencanicu i u snu i na javi, sirena kroj ali donji dio je citav prekriven ljubicastim cirkonima. Svasta se jos desilo, na kraju mi drugarice pokazuju mladozenju.. konobar iz Damaska kojem cak ni ime ne znam, samo lik. Zadnji put sam u Damasku bila prije cca 4 mjeseca i nisam ga vidjela.

Nagovore me da provjerim znacenje, guglam ruzna vjencanica, ne izlazi mi nista tog tipa. Odem na islamski tumac snova, da bar nisam, umrijet cu koliko je sutra. Na ovim neislamskim moze biti i super i lose, u fazonu izaberi sama, sta ti je. Odlucim da ce biti super xD

Manje od 5 dana nakon sna, na kafu me pozove lik s kojim sam prosle godine u ovo vrijeme jako htjela izaci ali nismo, pomislim na san, rekoh vidis ti te sudbine, udajem se 1/1. Izadjemo, bude poprilicno bezveze, ne cujemo se vise. Nista od udaje. Pomislim -nema veze, mozda negdje drugo bude pozitivno jer cekam odgovor za posao. 2 dana nakon, zao nam je ali niste usli u drugi krug.

Ako umrem, bilo mi je drago druziti se s vama svima.

Malo me ljubila. Malo ubila.
http://farewell.blogger.ba
05/11/2020 23:45